GICON expanderar och söker en VVS-ingenjör utöver det vanliga!

Om företaget


Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en nyckelroll som handläggare? Vill du dessutom vara med på en spännande tillväxtresa inom ett bolag där kompetensutveckling och god stämning på jobbet främjas? Då kan du vara den vi söker! Vi utökar vårt engagerade och kompetenta team och välkomnar nu dig med VVS-bakgrund som delar vårt teknikintresse.

GICON är ett växande projekt- och projekteringsledningsföretag med inriktning VVS, el- och teletekniska installationer samt energi- och miljöfrågor i byggnader. GICON är inne i en spännande utvecklingsfas och har sedan 2011 gått från 4 till 16 medarbetare, och resan har bara börjat! I nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg finner du oss på GICON. Vi värnar om en innovativ och inspirerande arbetsmiljö och välkomnar gärna nya kreativa idéer.

På GICON ser vi det som en självklarhet att hantera byggnaden som en helhet. Vi anpassar produktutbudet utifrån kundens behov för att säkerställa högsta kvalité i leveransen. Våra kunder verkar uteslutande inom fastighetsbranschen och är såväl stora fastighetsägare som mindre entreprenörer där vi jobbar lyhört, kvalitetsmedvetet och utifrån en personlig kontakt. Vi arbetar under byggprocessens alla skeden, från idéstadie till färdig byggnad och vidare in i förvaltningsfasen. Vi kan därför erbjuda dig som medarbetare en möjlighet att arbeta med alla installationstekniska system likväl som energi- och miljöfrågor.

Läs mer om GICON som företag: http://gicon.se/

Dina arbetsuppgifter


Som VVS-ingenjör är ditt huvudsakliga ansvar att konstruera VVS-system. Du arbetar med allt från utredningar i tidiga skeden till kalkyler, energiberäkningar och projektering i MagiCAD. I arbetet ingår även att ta fram tekniska handlingar för rör- och ventilationssystem.

Vi på GICON arbetar internt med resursplaneringsmöten vilket möjliggör för dig att växla mellan projekt och samtidigt utveckla din kompetens och växa tillsammans med oss i bolaget. Således anpassas rollen efter dina intresseområden vilket gör jobbet till en unik möjlighet för rätt person!

Din profil


Vi söker dig som:

• Har en relevant ingenjörsutbildning
• Har minst 3 års erfarenhet av rollen som VVS-ingenjör alternativt konstruktör
• Har goda kunskaper i MagiCAD och Officepaketet
• Är flytande i svenska både i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska

Som person värdesätter vi att du är kreativ, initiativrik och att du är duktig på att prioritera för att driva ditt arbete framåt. Du har förmåga att starta aktiviteter samt genomföra arbetet med goda resultat. Du är en lagspelare som är duktig på att samarbeta med andra människor och kan kommunicera konstruktivt, smidigt och tydligt såväl internt som externt. Vidare är du duktig på att bygga och vårda långsiktiga relationer med kunder och externa aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du redo att ta nästa steg och vill vara med på GICON:s spännande tillväxtresa? Ansök redan idag då urval görs löpande!

Om Newsec Competence


Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Övrig information


I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence och har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Josefine Svensson på 0708196834 alternativt josefine.svensson@newsec.se

Kontaktperson(er)

Josefine Svensson
0708196834

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-10-04

GICON expanderar och söker en VVS-ingenjör utöver det vanliga!

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy